Femei mature și imature

Femei mature și imature

Lecțiile vin întotdeauna atunci când ești pregătit, iar dacă vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ți trebuie pentru pasul următor. Femei mature și femei imature…

Femeile imature își păstrează agenda complet goală și așteaptă să le sune un bărbat.
Femeile mature își fac propriile planuri și îi spun cu gratie bărbatului pe care îl apreciază că este binevenit în acele activități la care dorește să participe. Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viața lor.

Femeile mature știu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil. Femeile imature îl „verifică” pe bărbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat.

Femeile imature încearcă să „înlănţuiască” un bărbat utilizând atracția. Femeile mature știu că numai inteligența poate determina un bărbat să vrea să te „înlănţuiască” el pe tine.

Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori așteaptă cuminți să termine bărbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc… Femeile mature, în aceeași situație, spun „Oprește-te”, se ridică, se îmbracă și pleacă.

Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciază aceste perioade și le utilizează ca timp prețios, în care poți realiza mari progrese personale.

Femeile imature îl pot aduce pe un bărbat la orgasm, femeile mature îl pot aduce pe bărbat acasă.

Femeile imature sunt permanent îngrijorate că nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat. Femeile mature știu că sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare bărbat. Femeile imature încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatului lor.

Femeia matură realizează că îi poate oferi liniștita spațiul de care are nevoie unui bărbat – asta va face timpul petrecut apoi în cuplu chiar mai plăcut și special – și pleacă să se distreze cu proprii prieteni. Femeile imature gândesc că un bărbat care plânge este un bărbat slab…

Femeile mature îi oferă acestuia un umăr pe care să plângă și o batistă. Femeile imature vor să fie răsfățate și îi spun asta în mod răspicat bărbatului lor.

Femeile mature îi „arată” bărbatului ce înseamnă răsfățul și îl fac să se simtă suficient de confortabil ca să poată răspunde cu reciprocitate fără teama că-și va pierde „bărbăția”.

Femeile imature sunt rănite de un bărbat și-i fac pe toți ceilalți bărbați să plătească păcatele aceluia. Femeile mature știu că ăla a fost doar UN bărbat.

Femeile imature se îndrăgostesc și vânează obiectul afecțiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc și toate realitățile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature tratează totul, indiferent de rezultat, fără amărăciune și furie.
__________________

Paulo Coelho – Câteva gânduri despre femei mature și imature

Foto credit: pixabay

Administrator

Leave a comment

Vă rugăm să introduceți un comentariu.
Te rog scrieți numele.
Vă rugam sa introduceți adresa dumneavoastră de email.
Te rog introdu o adresă de email validă.