ArtPsy Club

#educaţie #autocunoaştere #transformare #evoluţie

Fii generos, anunţă-ţi şi prietenii!

Povestea clubului a început anul trecut în mai, când după câteva luni de la debutul pandemiei ne-am dat seama că această situație va mai dura ceva vreme.

Pentru că nu se mai puteau ține întâlnirile în sala, am ales să le mutăm în mediul online și a fost o decizie înțeleaptă.

Așa că pornind din Oradea am ajuns în casele oamenilor din diverse colțuri ale țării și chiar lumii, conectând astfel prieteni din România, Franța, Germania, Marea Britanie și chiar Statele Unite.

Ce este ArtPsy Club și ce îți poate oferi?

ArtPsy Club este o comunitate de oameni pasionați de evoluția lor conștientă, oameni care fac din practica zilnică un mod de viață, oameni pentru care creșterea și dezvoltarea lor este o prioritate, oameni care și-au asumat propria existență și fac astfel încât lucrurile să se întâmple, fără a mai aștepta ca ceva sau cineva să le ofere oportunități sau condiții potrivite, oameni care iau viața așa cum este și o transformă în așa cum vor să fie.

Grăbeşte-te, prinde oferta!

Oferta expiră în...

:::
ZileOreMinuteSecunde
Oferta s-a incheiat
30 noiembrie 2022
349 lei
preț standard
499 lei
*Accesul după confirmarea plăţii!

Suntem un loc de transformare personală!

În această lume plină de citate motivaționale, cărți și video-uri care să-ți spună ce să faci sau ce să nu faci, cum să faci sau să nu faci, am creat un loc de experimentare, de practică, un spațiu de susținere.

Suntem ființe sociale și avem nevoie de interacțiune. În natură rezistă speciile care au cea mai mare capacitate de adaptare, nu cele mai puternice. Puterea haitei este în lup și puterea lupului este în haită. Ne bazăm pe puterea comunității, știm că așa suntem mai mult decât suma fiecăruia dintre noi. Ne susținem, ne ajutăm, împărtășim, experimentăm, toate acestea ne ajută pe fiecare în parte și comunitatea în ansamblu.

Până a face lucrurile cu ușurință este nevoie de practică și de ce nu, uneori de mici trucuri care să te ajute să înțelegi de ce și să îți sugereze cum, în același timp oferindu-ți suportul și sprijinul pentru propria experiență.

Evoluția cea mai rapidă se petrece într-un mediu favorabil acesteia. Aici ai parteneri de drum, colegi care au aceeași preocupări ca și tine, îndrumători, mentori experimentați și certificați în domeniul dezvoltării personale, aici beneficiezi de toată experiența și expertiza fiecărui membru din club. Aici poți să-ți deschizi sufletul și să-ți lărgești orizonturile minții, aici poți să-ți oferi perspectiva de a privi altfel lumea, viața, situațiile pe care le traversezi, aici transformăm zidurile în punți, în poduri către soluții și rezolvări miraculoase.

ArtPsy Club este pentru tine dacă:

 • ești interesat de autocunoaștere, creștere, dezvoltare, transformare personală și evoluție spirituală
 • ai înțeles că viața este mai mult decât alergătura de zi cu zi
 • vrei să scurtezi timpul căutărilor și să beneficiezi de expertiza și experiența unor oameni care au trecut pe drumul pe care pășești acum
 • dacă vrei să ai parteneri de drum cu care să împarți și care să împartă cu tine bucuria călătoriei
 • ești dispus să investești în tine timp, energie, bani
 • vrei să te educi constant și să ai acces la metode concrete, simple, eficiente și mai ales deja testate
 • vrei să îți schimbi viața

Înscrie-te acum!

Oferta expiră în...

:::
ZileOreMinuteSecunde
Oferta s-a incheiat
30 noiembrie 2022
349 Lei
preț standard
499 lei
*Accesul după confirmarea plăţii!

Unde se desfăşoară activitatea?

Activitatea ArtPsy Club se desfășoară într-un grup privat de Facebook, destinat exclusiv membrilor comunității. Aici sunt toate materialele, discuțiile și webinariile.

Aici găsești deja peste 100 de exerciții de autocunoaștere și dezvoltare personală (întrebări, mediații, programe diverse). Chiar acum avem în desfășurare „Magia” un program de 28 zile de recunoștință și „Drumul spre sănătate” cu o durata de 10 săptămâni, toate acestea pe lângă exercițiile zilnice.

Ce câștigi

dacă te înscrii

 • călătoria de auto-descoperire alături de oameni cu preocupări în sfera autocunoașterii, dezvoltării și transformării personale și evoluției spirituale
 • mai multă încredere în tine și în abilitățile tale
 • conștientizarea tiparelor de gândire și a obiceiurilor autosabotare, eliberarea și/sau transformarea acestora
 • deschidere către noi oportunități și poftă de viață
 • zeci de tehnici de lucru cu tine și cu ceilalți
 • colegi și prieteni pentru întreaga viață
 • moderatori acreditați în dezvoltarea personală, nutriție și sport

Ce pierzi

dacă NU te înscrii

 • timp căutând și încercând lucruri pe care le poți găsi deja structurate
 • 2 webinarii pe lună pe teme de dezvoltare personală
 • sesiunile de Q & A (întrebări și răspunsuri)
 • toată arhiva Clubului de la înființare până acum
 • ofertele destinate exclusiv membrilor
 • compania unor oameni faini
 • distracția, surprize și oferte destinate exclusiv membrilor
 • sute de exerciții de autocunoaștere

Cine sunt moderatorii?

Eu sunt Maria - un simplu om. Pe lângă asta psiholog, antreprenor, coach, consilier de dezvoltare personală, trainer, terapeut și nu în ultimul rând fondatoarea comunității ArtPsy Club. Pasionată de mintea umană mi-am început călătoria conștientă de ceva ani, de vreo 15 o fac și pentru și împreună cu alți oameni.

Parcurgând o parte din călătoria, numită VIAȚĂ, mi-am dat seama că întunericul este doar lipsa luminii, iar închisorile cele mai multe sunt invizibile, limitele sunt doar în mintea noastră și tot acolo este și capacitatea de a le depăși, că binele e și răul sunt fațete ale aceluiași diamant. Acum știu că gândurile mele îmi creează propria realitate și de aceea am ales să plivesc lumea altfel și psihologia ca pe o artă – arta de a trăi.

ArtPsy Club nu este despre mine, ci despre noi. Aici ne-am propus să unim oamenii cu preocupări comune, un loc unde viața și arta psihologiei se împletesc, locul în care ne-am propus să ne șlefuim prin ceea ce facem și să oferim zilnic cea mai bună variantă a noastră. Dacă ți-e potrivit și ție, te invit să călătorim împreună.

Numele meu este Adrian.

Înainte de toate sunt om, iar ca și profesie sunt consilier de dezvoltare personală. Am început această călătorie de mai bine de 6 ani. Pasiunea și dorința de învăța despre corp, minte și suflet m-au condus să realizez unele certificări în masaj terapeutic, nutriție, sport, și în dezvoltare personală.

Să las acest pământ mai bun decât l-am găsit când am venit pe lume… este intenția cu care am plecat la drum în demersul meu de a învăța, de a crește și de a dăruii mai departe din experiența și cunoașterea mea celorlalți. Am învățat că nu pot sa creez o lume mai bună în exterior atât timp cât lumea mea interioară nu este în armonie, și că exteriorul este pur și simplu reflexia interiorului meu iar fiecare schimbare începe cu mine însumi. Ca bărbat am învățat că sunt o parte importantă din echilibrul universului, am învățat să ma descopăr puterea interioară precum și autenticitatea dincolo de steriotipuri, de frici și nesiguranțe.

Testimoniale

Dacă încă nu te-ai hotărât, îți mai oferim încă un motiv!

Ai 15 zile în care să testezi dacă Clubul este ceea ce ți-ai dorit, dacă nu corespunde așteptărilor tale, dacă simți că nu este pentru tine poți să-ți ceri banii înapoi. Primești înapoi exact suma pe care ai plătit-o la înscriere, în plus rămâi cu ceea ce ai învățat deja. Fără întrebări și fără explicații, rămânem prieteni, bineînțeles dacă vrei și tu.

Fi smart, hai în comunitate!

Investiţia în tine, în educaţia şi dezvoltarea ta
este cea mai profitabilă!