Evenimente

Linia Timpului – workshop ONLINE pe ZOOM

0

0

0

Sunt evenimente care ne marchează viața într-un mod negativ., acestea lasă în noi traume care produc diverse consecințe. Pentru că nu știm să mergem direct la sursa suferinței ajungem să tratăm efecte și nu cauza. „Linia Timpului” este una din tehnicile care te poate ajuta să înțelegi și să rezolvi multe din necunoscute din viața ta.
Semințe pentru Noul An (2021) – curs ONLINE pe ZOOM

0

0

0

2020 a fost un an cum probabil niciunul dintre noi nu am mai trăit până acum – bun pentru unii, extraordinar pentru alții, greu, ușor, frumos, poate chiar magic. Oricum l-am fi perceput fiecare dintre noi a fost un an cu foarte multe provocări, dar și cu oportunități, un an de descoperire, de autocunoaștere, de confruntare cu noi înșine, de creștere, de dezvoltare. Cu siguranță niciunul dintre noi nu mai este cel ce abia a pășit în 2020, ci ceea ce a devenit pe parcursul acestui an.
Convingerile care-ți conduc viața – workshop ONLINE pe ZOOM

0

0

0

Cele mai multe limite sunt doar în mintea noastră. Atunci când crezi că vei reuși îți folosești energia pentru a găsi soluții, atunci când crezi că nu poți îți vei folosi energia pentru a-ți crea probleme/dificultăți/obstacole. Întotdeauna vei găi ceea ce cauți, în lumea evenimentelor energia ta va crea conform credințelor tale. Vrei să-ți schimbi viața, schimbă-ți credințele.
Dansul elementelor

0

0

0

„Dansul Elementelor” este Bucuria Ființei, un omagiu adus Creației, nouă înșine, Cerului, Pământului și în egală măsură celor 5 elemente. Echinocțiul de Primăvară este momentul unui nou început, vine cu vitalitate, energie proaspătă, dar și de nevoia de independență.
Bărbatul Prezent – Workshop lunar pentru bărbaţi

0

0

0

Te invit într-o aventură experiențială de regăsire de sine. Află cum partea emoțională te ajută să-ți manifești puterea personală cât mai aproape de potențialul tău maxim. O întâlnire lunară în care vorbim despre bărbați, masculinitate și despre ce înseamnă Bărbatul prezent.
Privind Înăuntru

0

0

0

Pentru că nu știm cum să facem nu ne punem întrebările potrivite. Pentru că nu ne punem întrebările potrivite, nu găsim cauzele suferințelor noastre. Pentru că nu identificăm problema, nu găsim soluția.

Showing 1-6 of total 20 events