Tu ești miracolul pe care îl aștepți!

Să vină cineva, să facă ceva!

Cine să vină? Ce să facă? De ce să vină? De ce să facă? De ce să facă cineva ceva pentru tine, pentru binele tău? Cine ești tu pentru ca alții să facă ceva pentru tine, pentru ca tu să ai o viață mai frumoasă, mai bună, mai împlinită? Ce faci tu pentru ceilalți?

Lumea din exterior

Educația pe care cei mai mulți dintre noi am primit-o, și pe care la rândul nostru o dăm mai departe, prin propriul exemplu de viață, este de cele mai multe ori îndreptată către exterior.

Cineva, altcineva este vinovat de problemele tale de nefericirea ta, de boala și durerea ta. Cineva este responsabil să facă ceva ca tu să te simți mai bine, mai împlinit, mai fericit. Cineva, nu contează cine, este  obligat să facă ceva pentru starea ta de bine.

Să se întâmple un miracol, să te salveze cineva, să te scoată cineva din starea în care te afli, din amorțeală, din lâncezeală, din mlaștina în care singur, mai mult sau mai puți conștient, te-ai băgat.

Nu, nimeni nu este nici vinovat, nici responsabil, nici obligat să facă ceva pentru tine! Tu ești singurul responsabil pentru starea ta de bine, pentru fericirea ta, pentru sănătatea ta, pentru împlinirea ta pe toate planurile. Tu ești singura constantă în toate nevoie, visurile și dorințele tale.

Tu ești miracolul pe care îl aștepți!

Tu ești cel care are responsabilitatea vieții tale, viața ta este consecința alegerilor tale.  Tu ești cel care are responsabilitatea vieții tale. Tu ești cel pe care îl aștepți. Tu ești cel care poate face ceva pentru tine. Tu ești salvatorul. Tu ești miracolul pe care-l aștepți.

Schimbarea nu se întâmplă prin așteptare, nici prin a aștepta o persoană, nici prin a aștepta un moment potrivit. Persoana ești tu și ești 24 de ore di 24 și 7 zile din 7 la dispoziția ta.

Mulți oameni amână acțiunea, pașii spre schimbarea pe care și-o doresc pentru că nu se simt pregătiți, pentru nu au tot ceea ce cred ei că ar avea nevoie pentru a duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus. S-ar putea ca ceea ce crezi tu că îți lipsește să nu ai niciodată în forma pe care o consideri necesară și să rămâi mai departe în așteptare.

Momentul potrivit este acum!

Nu ai tot ce vrei, dar ai destule încât să începi. Atunci când faci ceva cu ceea ce ai deja este mult mai mult decât când stai pe loc. Cu fiecare pas, oricât de mic, ești mai aproape de visul tău și pe măsură ce înaintezi vei descoperi că ai la îndemână tot ceea ce ai nevoie pentru a merge mai departe. Universul este vibrație, este mișcare, nu stagnare. Deci cel mai potrivit moment pentru a începe ceva este acum!

Nu ai toate informațiile, nu ai toți banii, nu-i nimic, ai visul. Construcția unei case începe cu visul cuiva, cu planul și mai apoi construcția în sine.

Învață să te cunoști, să-ți identifici corect nevoie și visurile, apoi acționează pentru a le îndeplini.

Cunoaște-te pe tine însuți!

Dezvoltarea personală, evoluția spirituală au ca rol creșterea ta, descoperirea propriei identități, dincolo de educația primită în familie, scoală, societate. Să afli cine ești tu cu adevărat dincolo de măști, în autenticitate și bucuria de a trăi.

Pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești este necesar să treci dincolo de ceea ce ești acum. Să-ți depășești limitele și limitările, să-ți identifici punctele vulnerabile pentru a le putea transforma în puncte forte, să ieși din zona de confort aparent și să pornești cu entuziasm, curiozitate, deschidere către necunoscut, către viitor.

Nu poți schimba totul dintr-o dată, dar poți schimba multe!

Viața ta nu s-a deteriorat dintr-o dată și probabil că nici nu se va îmbunătăți dintr-o dată, dar schimbările mici au de multe ori efecte miraculoase.

Una din legile Universului spune că vei culege ce ai semănat și chiar mai mult.  Niciun țăran nu cultivă un bob de grâu pentru a culege tot un bob, ci vrea un spic cât mai mare. Nu poți să semeni bolovani și să aștepți să iasă cartofi. Sau poți…

Mulți oameni seamănă nefericire, nemulțumire, invidie, gelozie și vor să culeagă gânduri bune, să primească ajutor, bucurie, împlinire, iubire.

Vrei ca viața ta să fie altfel, cultivă alt fel de gânduri, cuvinte și acțiuni. Puțin probabil să vezi răsăritul atunci când tu mergi către apus, dar schimbând direcția te apropii de țelul tău.

Nu contează cât de mult ai mers pe un drum, când ți-ai dat seama că nu este cel potrivit pentru tine întoarce-te, abandonează-l, schimbă-l.

„Du-te şi apucă-te acum. Viitorul nu este promis nimănui!” Wayne W. Dyer

 

Părerea ta este importantă pentru mine!

Cum ți se pare acest articol? Scrie-ți și ce ți-ai dori să citești, ce teme te interesează.

semnatura-Blaga-Maria

___________________
Foto credit: pixabay.com

 

Administrator

Leave a comment

Vă rugăm să introduceți un comentariu.
Te rog scrieți numele.
Vă rugam sa introduceți adresa dumneavoastră de email.
Te rog introdu o adresă de email validă.