Femeie, Fii! – workshop lunar exclusiv pentru femei

Start 28 februarie 2020 18:00
End 18 decembrie 2020 20:00

O întâlnire cu tine, despre tine și pentru tine!

Discuții, meditații, exerciții de conștientizare, diverse metode în care tu poți să lucrezi cu tine, să te cunoști, să înveți să te bucuri de viță. Toate acestea pentru a avea o viață împlinită, pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești.

Învață să privești în interiorul tău permite-ți să te cunoști cu adevărat, descoperă-te dincolo de măști, de nemulțumiri, de neajunsuri și de dezamăgiri. Dă-ți voie să găsești fericirea, iubirea și împlinirea înăuntrul tău. Fiecare își are propria călătorie și-și găsește drumul în viața spre liniște sufleteasca și iubire.

Învață să bucuri mult mai mult de fiecare secunda din viața ta, să cu adevărat fericită, să ajungi să trezești iubirea în tine, să reușești să transformi nefericirea din viața ta în împlinire emoționala și libertate. Descoperă cum poți să transformi relațiile firave și conflictuale în relații puternice și pline de armonie.

„Educi o femeie,

educi o întreagă generație.”

Brigham Young

.

Este un workshop destinat exclusiv femeilor.

Evenimentul se desfășoară lunar, în ultima zi de vineri.
Excepție făcând luna decembrie, când ne întâlnim cu o săptămână mai devreme.

Te aștept de la ora 18:00 și timp de aproximativ 2 ore vorbim despre femei, feminitate, ne vindecam rănile și învățam să ne asumam conștient rolul de femeie.

Tot pentru dezvoltarea, evoluția, transformarea femeii am  creat și un grup pe Facebook. Cu un simplu click  te poți alătura comunității. 🙂

Pe bază de reciprocitate, colegul meu, Adrian, a creat o comunitate exclusiv pentru bărbați 😉

NU ești condiționată de preț!

La sfârșit poți să lași o donație, atât cât crezi tu că valorează informațiile pe care le-ai primit. Astfel contribui la continuitatea acestor întâlniri și la desfășurarea evenimentelor următoare.

 

Întâlnirea este destinata exclusiv femeilor, însă beneficiile vor fi și pentru cei din preajma lor.

Pentru confortul tău, îți recomand să ai o ținută cât mai lejera.

Te aștept cu drag, cu multe informații și surprize!