Noiembrie nu o să-ți aducă!

Noiembrie nu o să-ți aducă!

Noiembrie nu o să-ți aducă nici sănătate, nici fericire, nici bani, nici relații mai armonioase. Noiembrie nu-i făcătoare de minuni, la fel cum doar speranța, lipsită de acțiune, nu este o strategie, ci mai degrabă o mare păcăleală, o țeapă pe care ți-o tragi singur.

Nici ianuarie, februarie, alte luni și nici anul  care aproape a trecut sau cel de dinaintea lui nu au venit ca să-ți împlinească ție dorințele. Ai așteptat și nu ți-au adus mimic. De ce crezi că acum ar fi o excepție?

Noiembrie poate să-ți aducă frig, ploaie, poate chiar zăpadă, cu îngăduință ceva vreme bună, soare și căldură. Este ca și cu  vaca, singurul lucru pe care ți-l dă este balega, restul trebuie să-ți iei singur.

Noiembrie poate să-ți ofere doar zile în care să faci tu ceva. Degeaba are noiembrie potențial și oportunități, dacă tu doar aștepți, n-ai să primești nimic. Și nătăfleața trebuie să fie la locul potrivit, să se uite-n sus ca să-i cadă para-n gură.

Viața ta este recolta a ceea ce ai semănat, consecința a ceea ce ai făcut. Dacă vrei ca ceva să se schimbe, trezește-te și pune-te-n mișcare, fă ca ceea ce îți dorești să se și întâmple.

Înainte de a culege ai de pregătit ogorul, de plantat, de îngrijit. Înainte de a aștepta, asigură-te că ți-ai făcut tu treaba. Universul este abundență, o poți avea când ești pe accesași frecvență cu ea.

Sănătatea o ai, sau ai avut-o, cu mici excepții ne naștem sănătoși. Ce ai făcut cu ea? De ce ți-ar tot da Dumnezeu în grijă ceva ce nu știi să păstrezi?

Fericirea este o alegere, o găsești atunci când înlături din calea ei toate obstacolele pe care mai mult sau mai puțin conștient le-ai pus. O găsești când renunți la suferință, la victimizare, la vânătoarea de vrăjitoare (căutarea de vinovați). O săsești atunci când îți asumi responsabilitatea, când îmbrățișezi autenticitatea, când treci de la supraviețuire la a trăi cu bucurie.

Relațiile tale sunt o extensie a ta, nu pot să fie mai e bune câtă vreme tu rămâi la fel. Exteriorul este doar o manifestare a armoniei sau a haosului interior. Primești ceea ce oferi. Schimbă-te tu și lumea ta se va schimba. Oferă-ți zilnic ție cea mai bună variantă, Universul îi recompensează pe cei curajoși.

Fiecare celulă a corpului nostru are capacitatea incredibilă de a urma instrucțiunile pe care le primește de la minte. Mintea ta recepționează tot ce se întâmplă în tine (gândurile, cuvintele pe care ți le adresezi, părerea ta despre tine) și în jurul tău. Ce aude minte ta acum? Ce transmite mintea ta acum către celulele tale?

În felul în care-ți este educată mintea stă diferența dintre sănătate și boală, dintre supraviețuire și bucuria de a trăi, între prosperitate și sărăcie. Preocupările minții tale se transformă în acțiuni, acțiunile produc consecințe, consecințele îți dau calitate vieți.

Viața ta este despre tine, cu tine și mai ales pentru tine. Nu-ți cere nimeni imposibilul, ai de făcut doar partea ta!

___________________
Foto credit: pixabay.com

 

 

Administrator

Leave a comment

Vă rugăm să introduceți un comentariu.
Te rog scrieți numele.
Vă rugam sa introduceți adresa dumneavoastră de email.
Te rog introdu o adresă de email validă.