Faceți schimbarea

Faceți schimbarea

Pentru a vă lăsa în seama puterii Spiritului, trebuie să vă ascultați inima și să recunoașteți cum vă simțiți, mai întâi față de voi înșivă și apoi față de ceilalți, chiar dacă adevărul vostru vă face pe voi sau pe cei din jurul vostru să vă simțiți inconfortabili, nefericiți, mânioși sau temători. Dacă vă recunoașteți adevăratele sentimente, vă veți simți vulnerabili, deci e ego-ul va încerca să vă împiedice cu orice preț să faceți asta. Însă doar atunci când vă veți accepta vulnerabilitatea și renunțați la control, vă puteți conecta cu puterea Spirtului vostru. Este singura modalitate de a vă putea vindeca viață.

Țineți minte că trecere de la puterea ego-ului către puterea superioară a Spiritului necesită o schimbare în multe, poate chiar în cele mai multe lucruri din viața voastră. Schimbarea poate fi înfricoșătoare, așadar încă o dată, ego-ul va încerca să vă distragă atenția să vă convingă să înăbușiți adevărul. Chestia asta nu funcționează, totuși, pentru că Spiritul vostru poate fi ignorat o vreme, dar nu poate fi redus la tăcere. Sentimentele voastre pot fi îngropate temporar, dar nu vor dispărea niciodată. În schimb ele se vor transformă în mânie, depresie și iritabilitate.

Poate fi înfricoșător să vă uitați la viața voastră și să recunoașteți că nu funcționează cum trebuie sau că nu pare a fi reală. Viața în armonie cu propriul Spirit presupune să vă trăiți adevărul propriu să vă construiți viața în conformitate cu el. Încercarea de a menține o existență artificială este inutilă și vă va face să vă simțiți epuizați și mizerabili. Nu mai mințiți pe nimeni – nefericirea voastră este resimțită și de alții. Amintiți-vă că puterea voastră creativă și nelimitată vă stă la dispoziție atât vouă, cât și celorlalți, care ar putea beneficia de ea în momentul în care renunță la control se contopesc cu sinele Divin.
_____________________________
Sonia Choquette – Puterea propriului Spirit (fragment). Editura Adevăr Divin, Brașov – 2013

Administrator

Leave a comment

Vă rugăm să introduceți un comentariu.
Te rog scrieți numele.
Vă rugam sa introduceți adresa dumneavoastră de email.
Te rog introdu o adresă de email validă.