Semințe pentru Anul Nou (2020)

Semințe pentru Anul Nou (2020)

Start 12 ianuarie 2020 10:00
End 12 ianuarie 2020 18:00

Ofertă specială de Anul Nou!

înscrie-te în perioada 8 – 10 ianuarie și beneficiază de reducerea de 60%.

Plătești 200 lei, în loc de 500 lei!

Creează-ți un AN MAGIC!

Iarna- răgazul dintre culegerea roadelor și o nouă cultură. Momentul de odihnă, dar și de făcut planuri, de lansat intenții, de plantat semințe pentru noul an.

Hai să ne cream împreună un 2020 extraordinar. Hai să facem acest lucru exprimându-ne intențiile, dând aripi visurilor noastre și lăsându-le să zboare, dându-le spațiu să se materializeze. Hai să facem acest lucru cu bucurie, cu ușurință și cu entuziasm.

2019 a fost un an – bun pentru unii, extraordinar pentru alții, greu, ușor, frumos, poate chiar magic. Oricum l-am fi perceput fiecare dintre noi a fost un an cu multe provocări, oportunități, un an de descoperire, de autocunoaștere, de confruntare cu noi înșine, de creștere, de dezvoltare. Cu siguranță niciunul dintre noi nu mai este cel ce abia a pășit în 2019, ci ceea ce a devenit pe parcursul acestui an.

Înainte de a exista un început există un sfârșit. Înainte de a sădi semințele pentru noua cultură, e important să o strângem pe cea precedentă și să pregătim locul. Să ne luăm rămas bun de la acest an și să-l plantăm semințele pentru cel ce vine. Să binecuvântăm tot ce am primit, chiar dacă nu a fost ceea ce ne-am dorit, cu siguranță a fost ceea ce aveam nevoie. Să pregătim spațiul, să lansăm intențiile pentru ca anul ce vine să fie cel mai bun an al nostru de până acum. Să ne împăcăm cu trecutul și să privim spre viitor, trăind momentul prezent.

2019 a fost creația noastră, mai mult sau mai puțin conștientă. 2020 va fi tot o creație a noastră, poate mult mai conștientă de data aceasta. Noi atragem în viața noastră oameni și evenimente.

Marele tău vis pentru 2020 poate să fie ORICE – să te cunoști pe tine, să fii mai sănătos, să colinzi lumea, să-ți îmbunătățești relațiile, să-ți întemeiezi o familie, să faci un copil, să faci o casă.

Este visul tău și merită toată atenția!

„Cere și ți se va da!” Cel ce nu știe să ceară sau mai rău crede că nu merită, îți sabotează propria Viață, își taie singur aripile, își limitează existența la supraviețuire, se condamnă singur la suferință.

Dă-ți voie să te manifești după „chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, adică infinit. Lasă creativitatea, entuziasmul, visul, dorința de mai bine să se manifeste în Viața ta. Dă-ți voie să trăiești, fii creatorul conștient al Vieții tale!

Oricât de bună ar fi sămânța (intenția) dacă nu are condiții optime nu va aduce recolta așteptată. Prea multă apă o îneacă, prea puțină o uscă, iarba nu crește mai repede dacă tragem de ea, fiecare lucru are ritmul și timpul lui.

Când:

  • Duminică – 12 ianuarie 2020,
  • orele 10:00 – 18:00. (cu pauze de ceai/cafea și o pauză mai mare la prânz).

Unde:

  • Oradea – locația se comunică participanților după confirmarea înscrierii (efectuarea plății).

Ce facem în acest workshop?
√ Facem un scurt bilanț al anului 2019
√ Ne luăm rămas bun de la anul 2019
√ Îi urăm bun venit Noului An
√ Ne identificăm dorințele (câteva din ele) pentru 2020
√ Plantăm semințele – Lansăm intențiile pentru noul an și ne dăm spațiu ca să poată crește 😉

Și pentru ca toate acestea să se întâmple mai este nevoie să mai știm și să învățam multe altele, printre care:
√ Cum funcționează Universul, ce legi în guvernează, de ce nu ni se îndeplinesc dorințele, ce putem face pentru a primi ceea ce ne dorim.
√ Cum funcționează mintea. Conștient – subconștient. Puterea subconștientului, a intenției, dorințelor și afirmațiilor.
√ Identificăm convingeri auto-sabotoare care ne blochează manifestarea visurilor
√ Folosind diverse tehnici, învățăm cum să schimbăm aceste convingeri.
√ Motivare, auto-motivare, regăsirea curajului și inspirației, dezvoltarea creativității.
√ Cum ne identificăm în mod corect, onest și autentic dorințele reale. Ale cui dorințe vreau să le împlinesc? Ceea ce îmi doresc este pentru mine, îmi folosește?

Investiția ta:

500 lei, dar dacă te grăbești poți să prinzi oferta 🙂

  • 250 lei,  până la 30 noiembrie 2019.
  • 350 lei, în perioada 1 decembrie 2019 – 05 ianuarie 2020.
  • 500 lei după data de 5 ianuarie 2020.

Ce primești în acest preț?
√  multe, multe informații 🙂
√  practică, pentru că fără informațiile sunt inutile
√  material de curs
√ cei/cafea și „ronțăieli” în pauze
√ compania unor oameni frumoși ca și tine 😉
√  surprize…