Semințe pentru

Noul An (2021)

WORKSHOP ONLINE

Experiențial și Transformațional

Duminică – 10 ianuarie 2021

Orele 10:00 – 18:00

Oferta expiră în...

:::
ZileOreMinuteSecunde
Oferta s-a incheiat

Iarna- răgazul dintre culegerea roadelor și o nouă cultură. Momentul de odihnă, dar și de făcut planuri, de lansat intenții, de plantat semințe pentru noul an.

Hai să ne cream împreună un 2021 extraordinar. Hai să facem acest lucru exprimându-ne intențiile, dând aripi visurilor noastre și lăsându-le să zboare, dându-le spațiu să se materializeze. Hai să facem acest lucru cu bucurie, cu ușurință și cu entuziasm.

2020 a fost un an cum probabil niciunul dintre noi nu am mai trăit până acum – bun pentru unii, extraordinar pentru alții, greu, ușor, frumos, poate chiar magic. Oricum l-am fi perceput fiecare dintre noi a fost un an cu foarte multe provocări, dar și cu oportunități, un an de descoperire, de autocunoaștere, de confruntare cu noi înșine, de creștere, de dezvoltare. Cu siguranță niciunul dintre noi nu mai este cel ce abia a pășit în 2020, ci ceea ce a devenit pe parcursul acestui an.

Înainte de a exista un început există un sfârșit. Înainte de a sădi semințele pentru noua cultură, e important să o strângem pe cea precedentă și să pregătim locul. Să ne luăm rămas bun de la acest an și să-l plantăm semințele pentru cel ce vine. Să binecuvântăm tot ce am primit, chiar dacă nu a fost ceea ce ne-am dorit, cu siguranță a fost ceea ce aveam nevoie. Să pregătim spațiul, să lansăm intențiile pentru ca anul ce vine să fie cel mai bun an al nostru de până acum. Să ne împăcăm cu trecutul și să privim spre viitor, trăind momentul prezent.

2020 a fost creația noastră, mai mult sau mai puțin conștientă. 2021 va fi tot o creație a noastră, poate mult mai conștientă de data aceasta. Noi atragem în viața noastră oameni și evenimente.

Marele tău vis pentru 2021 poate să fie ORICE – să te cunoști pe tine, să fii mai sănătos, să colinzi lumea, să-ți îmbunătățești relațiile, să-ți întemeiezi o familie, să faci un copil, să faci o casă.

Este visul tău și merită toată atenția!

„Cere și ți se va da!” Cel ce nu știe să ceară sau mai rău crede că nu merită, îți sabotează propria Viață, își taie singur aripile, își limitează existența la supraviețuire, se condamnă singur la suferință.

Dă-ți voie să te manifești după „chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, adică infinit. Lasă creativitatea, entuziasmul, visul, dorința de mai bine să se manifeste în Viața ta. Dă-ți voie să trăiești, fii creatorul conștient al Vieții tale!

Oricât de bună ar fi sămânța (intenția) dacă nu are condiții optime nu va aduce recolta așteptată. Prea multă apă o îneacă, prea puțină o uscă, iarba nu crește mai repede dacă tragem de ea, fiecare lucru are ritmul și timpul lui.

Ce facem în acest workshop?

 • Facem un scurt bilanț al anului 2020
 • Ne luăm rămas bun de la anul 2020
 • Îi urăm bun venit Noului An
 • Ne identificăm dorințele (câteva din ele) pentru 2021
 • Plantăm semințele – Lansăm intențiile pentru noul an și ne dăm spațiu ca să poată crește

Unde?

ONLINE, în direct pe ZOOM

Cum?

Cursul începe la ora 10:00 și durează aproximativ 8 ore, dar se poate prelungi cu 15 - 20 de minute în funcție de dinamica grupului. Avem câteva pauze scurte pentru relaxare și nevoi personale, iar la prânz pauza de masă (de aproximativ o oră).

Investiția ta în tine și în calitatea vieții tale este de:

499 lei – prețul standard

99 lei, în perioada 30 decembrie 2020 - 03 ianuarie 2021

199 lei, în perioada 04 - 07 ianuarie 2021

499 lei, din 08 ianuarie 2021

Ce primești în acest preț:

 • multe, multe informați
 • practică, pentru că fără informațiile sunt inutile
 • material de curs
 • compania unor oameni frumoși ca și tine
 • surprize…

Și pentru ca toate acestea să se întâmple mai este nevoie să mai știm și să învățam multe altele, printre care:

 • Cum funcționează Universul, ce legi în guvernează, de ce nu ni se îndeplinesc dorințele, ce putem face pentru a primi ceea ce ne dorim.
 • Cum funcționează mintea. Conștient – subconștient. Puterea subconștientului, a intenției, dorințelor și afirmațiilor.
 • Identificăm convingeri auto-sabotoare care ne blochează manifestarea visurilor
 • Folosind diverse tehnici, învățăm cum să schimbăm aceste convingeri.
 • Motivare, auto-motivare, regăsirea curajului și inspirației, dezvoltarea creativității.
 • Cum ne identificăm în mod corect, onest și autentic dorințele reale. Ale cui dorințe vreau să le împlinesc? Ceea ce îmi doresc este pentru mine, îmi folosește?

Înscrierea este validată odată cu confirmarea plății.

Pentru că în acest atelier se lucrează cu fiecare participant, numărul de locuri este limitat.

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, primul venit-primul servit.

Dacă încă nu te-ai hotărât, îți mai ofer încă un motiv!

Dacă la prima pauză ți-ai dat seama că ceea ce se întâmplă la atelier nu este pentru tine poți să-și ceri banii înapoi. Primești înapoi exact suma pe care ai plătit-o la înscriere, în plus rămâi cu ceea ce deja ai învățat. Fără întrebări și fără explicații, rămânem prieteni, bineînțeles dacă vrei și tu.

Îți mulțumim că ai trecut pe aici!

Te invităm și pe www.ArtPsy.ro,

unde găsești multe resurse GRATUITE,

(articole, teste de autocunoaștere, recomandări de carte,

tehnici/metode/exerciții de lucru cu tine însuți etc.)